https://www.high-endrolex.com/29

FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 MT Team - Tenerife report part 2

Aloha nebo Hola, Přinášíme pár novinek z Havaje.. tedy z Havaje Evropy - z Tenerife.

Na léto za námi přijel brácha Michal, abychom zase posunuli náš level trochu dál. Brácha si ani pořádně nevybalil věci a už sázel triky na Tejitě. Jako by snad ani neměl 10 měsíců pauzu. Ten kluk má zkrátka talent. Já musel v létě pracovat, tak jsem se snažil dohánět vše ve volných dnech nebo po práci.. Vítr foukal od poloviny června každý den a během léta byly parádní podmínky jak pro freestyle na Tejitě, tak pro wave na Cabezu.

Michal jezdil na rovný vodě, ale já to pravidelně střídal. Při podmínkách na 3,6 nebo 4,0 jsem se těšil na vlny jak malej. El Cabezo je spot s velkým S pro všechny, kdo milují vlny. Já měl po letech trávených na hladký vodě ze začátku z těch velkých vln respekt, ale potom jsem tomu přišel na chuť a užívám si to. Nebo spíš, užíval jsem si to. Na začátku července jsem se ve vlnách při pokusu o push loop rozsekal při špatným dopadu. Dva měsíce jsem nemohl skoro chodit natož strčit nohu do poutka. V ten den jsme začínali točit video MT Teamu pro sezonu 2015. Omlouvám se, zvlášť všem fanynkám :), ale letos nic nebude. Nové WS movie plánujeme na příští rok. 

O to víc času jsme věnovali práci a zrodil se projekt Tenerifesurf. Ve spolupráci s nejlepšími půjčovnami a školami na jihu Tenerife, jsme rozjeli web www.tenerifesurf.cz a FB page, kde se můžete informovat o cenách v půjčovnách vybavení a kurzů, nově také o ubytování. Ze začátku jsme to brali jen jako zábavu, ale teď už píšou lidé z celé ČR i Slovenska. Hodně lidí už jsme ubytovali a také pro ně zprostředkovali kurzy kitesurfingu nebo půjčení WS vybavení a surfových prken na vlny. Pro ty, kteří nemají čas ,nebo se nedomluví španělsky/anglicky, jsme tak českou spojkou na Tenerife, která bez poplatků doporučí, zarezervuje a zařídí. Rádi se s vámi podělíme o informace i zkušenosti a jako windsurfař a moje žena kiterka jsme připraveni zodpovědět vše, co vás zajímá.  

V příštím videu snad nebude chybět bráchovo Culo!!! Vloni na Karpathosu ho ustál sotva dvakrát za dva měsíce a letos už má statistiku minimálně jedno Culo denně. Zatím čekujte aspoň v sekvenci fotek pod článkem. Brácha tím dost posunul svůj level a mezi jeho oblíbené Shaka, Bob, double Flaka atd. teď zařadil Culo! Odjížděl spokojený a nadšený ze spotu La Tejita, kde je díky hoře Montana Roja na místní poměry celkem hladká voda. Vítr mu fungoval v létě každý den a důvod nejezdit byl občas jen: "hochu mam nahulíno jak hovado!" 

Já se dostávám do formy díky surfování, to už mi moje nateklá noha občas dovolí. Objevujeme surfové spoty kolem ostrova a já pomalu zmenšuji velikost prken. Další sport co mě fakt dostal. 

I když už se zase těšim až vlítnu na WS. Snad už letos na podzim. 

Od listopadu se můžete s námi připojit do Slalom kempu s PWA jezdci a nebo přijet vyzkoušet nová slalomová prkna Fanatic Falcon 2016. Pro více informací o kempu a vybavení se nám ozvěte, kontakt najdete na www.tenerifesurf.cz

Toť zatím vše

Zdraví vás Tom




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři