FANATIC   |  F2   |  TABOU   |  GAASTRA   |  MAUI SAILS   |  SIMMER   |  VANDAL   |  GAASTRA KITE   |  UNIFIBER   
imgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimgimg
Akce týdne


Aktuálně

Stará se o vás

Pavel Šeba
SKYPE: Skype Me
Email: surfcentrum@fanatic.cz




Všeobecné informace




Počasí a webkamery




 MT Team - Tenerife report part 3

Hola z Tenerife, tak vás zase zdravím, tentokrát ze „zimy“. Právě máme roční výročí od příjezdu na Tenerife a zatím se domu nechystáme. Co se za tu dobu u nás změnilo? Jestli čekáte nějaký raketový posun v mém windsurfingu, tak to bohužel :). Za prvé už nejsem nejmladší a moc mě nebaví zkoušet nový věci u kterých musíte mít trpělivost, takže si na rovnej vodě jezdim to svý  za druhé mě vzaly vlny, ale tam jsem začínal téměř od nuly takže se občas dost štípu, kor když to na Cabezu houstne :) Ale když přijede brácha je to nejlepší hecung, to se pak snažím i o nějaký ten freestyle :-)

Je to naše první celá zima na ostrově, která probíhá podle představ. Příjemná teplota kolem 20° Celsia a vítr luxusní. Brácha přijel na měsíc a únor byla dobrá volba. Nonstop vítr a nejpoužívanější plachta 4.4 Pure, i když občas nás to tu zabíjelo i na 3.6. Teploty v prosinci a v lednu byly až letní. Od února už bereme dlouhý neopreny. Jen brácha první dva týdny soukání do gumy odmítal.. a jak byl pak rád, že si dlouhej dovezl J přeci jen oceán není moře a tak odhaduju teploty vody poslední týdny něco kolem 19ti stupňů.

V půlce února dokonce nasněžilo na hoře El Teide, na kterou koukáme z terasy. V těch dnech ale přišla taky Calima (teplé proudění s prachem ze Sahary) a tak o 60km dál v horách bylo až -12° Celsia, k tomu 2 metry sněhu a na pobřeží slunečno a 23° Celsia.  Takže si jezdíš na vodě a koukáš na hory pokrytý sněhem.. hustý panoramata.

Michal si tady zase pojezdil slušně a těch pár dní, kdy nefoukalo, mu jen prospělo na regeneraci jeho starých kostí. :-)

WS centrum, kde pracuju má otevřeno 7 dní v týdnu a když fouká, znamená to pro mě být tam naložený denně. Pár dní volna jsem si ale vybrečel a s bráchou pojezdil. Sejít se spolu u vody byla vzácnost, tak je vám jasný, že nebyl nikdo, kdo by točil.

Vybral jsem si holt místo, kde fouká téměř celý rok a práci, kde se pracuje, když fouká.. tohle musím ještě líp promyslet J   Po práci jsem hned chvátal za bráchou na La Tejitu, ale byla z toho vždycky tak hoďka ježdění, protože se stmívalo kolem půl sedmé. Za to v létě budou session do půl desáté ;)

.…video z Tenerife snad doladíme brzy. Brácha zase posouvá level, když sem ho na konci měsíce viděl rozježděnýho, docela sem čuměl.

Vyrazili jsme do i hor a na surf, tak přikládáme fota a zatím jen krátký trailer z ježdění. Na komplet verzi se pracuje a ještě něco snad natočíme, ať se za to nemusíme stydět. :-)

Jak tu fouká a kde přespat?

Od řijna, kdy jsme začali pomáhat s ubytováním a radit ohledně aktivit prostřednictvím Tenerifesurf už jsme pomohli víc než 80ti výletníkům najít nocleh a dalším zprostředkovat výlety na kole a zajistit lekce windsurfingu, kitesurfingu a surfingu.

Kdo by měl zájem o nějaké tipy a rady o Tenerife může zčeknout www.tenerifesurf.cz nebo napsat na info@tenerifesurf.cz

Koukněte na trailer k windsurf videu.. aneb trocha freestylu v našem podání.

Adios amigos, Tom

Video:




© 2011 - 2024 Surfcentrum Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign, e-SHOP & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
Reklamní plachty Reklamní propisky, reklamní tužky Zboží pro domov Partneři